Fritid med mening!

Haugesund Røde Kors trenger din grasrotandel!

grasrotmann.jpg

Alle som spiller hos Norsk Tipping har mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte de du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i HAUGESUND RØDE KORS.

For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping.
Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 7 prosent av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.


I 2007 fikk Norsk Tipping enerett på spilleautomater og alle Røde Kors spilleautomater ble fjernet. Dette gjorde et stort hugg i inntekten til Røde Kors. Dersom du velger Røde Kors Haugesund som grasrotmottaker vil 10% fra Norsk Tippings spilleautomater (Multix og Instaspill) også tilfalle Røde Kors Haugesund.

Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago.

Gjennom å være grasrotgiver er du med på å hjelpe oss å hjelpe andre. Pengene brukes lokalt i Haugesund til å oppgradere og vedlikeholde utstyr, forbedre beredskapen og tilby fritidsaktiviteter for alle.

Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:
• Hos kommisjonæren: Ta med denne strekkoden og ditt spillekort.
• Mobilspill
Norsk Tipping sine nettsider
• SMS, send Grasrotandelen 971341513 til 2020

 

SÅ SI I FRA TIL FAMILIE, VENNER OG BEKJENTE SOM IKKE HAR BESTEMT SEG FOR GRASROTMOTTAKER, AT DE BØR VELGE HAUGESUND RØDE KORS. DA HJELPER DU OSS Å HJELPE ANDRE!

 

 

For mer informasjon se www.norsk-tipping.no